Image

Wallenstam bygger i Haninge

BYGG Wallenstam har tecknat avtal med Haninge kommun om köp av mark mitt i Haninge centrum för produktion av cirka 170 hyreslägenheter. Planerad byggstart är i höst.
Publicerad den 12 Maj 2010

- Haninge är en framtidskommun som har ambitiösa planer för framtida tillväxt och utveckling. Vi ser fram emot att vara en aktiv part och vara med och påverka stadsutvecklingen i kommunen, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Planerad byggstart för de 170 lägenheterna är i månadsskiftet augusti/september 2010. Kommunfullmäktige ska fatta beslut om ärendet under juni månad.

- Det är spännande för oss som producerar prisvärda hyresrätter till bra kvalitet att vara med i Stockholmsområdet där ett flertal kommuner är aktiva för att tillföra fler bostäder och att vi som bolag uppfattas som en intressant samarbetspart, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige