Image

Vilka borde vi bygga för?

Stora Bostadsdagen Inflyttningen till Stockholm består till stor del av utrikes födda med låga möjligheter att efterfråga nya bostäder. Vad betyder det här för bostadsmarknaden i dag och i morgon? Vem borde man bygga för? Och hur får man flyttkedjorna att fungera? Svaret på frågan ges av Linda Lövgren, bostadsanalytiker och seniorkonsult på WSP, på Stora Bostadsdagen i Stockholm den 14 februari.
Publicerad den 4 December 2017
Linda Lövgren. Bild: WSP
Linda Lövgren.

Frågetecknen kring marknaden för bostadsutveckling är många. Kris eller möjlighet? Bubbla eller en tillfällig svacka? Vad händer framöver? Fastighetssverige, med systermagasinet Lokalnytt, arrangerar Stora Bostadsdagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 14 februari – missa inte att bli uppdaterad på allt som händer i branschens hetaste sektor – anmäl dig här (Boka tidigt-rabatt 4 för 3)!

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium med fokus på bostadsfastigheter.

Under dagen delar ett flertal ledande branschpersonligheter med sig av sina erfarenheter och tankar kring marknaden för dagen och dess utveckling framöver.

Det blir analyser av makroläget, marknaden för både bostadsbyggrätter och det befintliga beståndet.

Det blir ett stort fokus på bostadspolitik – eller kanske avsaknaden av bostadspolitik – och ett antal inspirerande exempel på nytänkande bostadslösningar lyfts fram.

Moderator är Mia Odabas, utbildad ekonomijournalist med handelsexamen och 15 års erfarenhet av modererande.

Här på www.fastighetssverige.se/stora_bostadsdagen kan du följa seminariets framväxt. Redan nu kan du se delar av det preliminära programmet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige