Image
Mikael Sjunnesson och Joakim Lindahl ansluter till Fastighets AB 3Hus.
Mikael Sjunnesson och Joakim Lindahl ansluter till Fastighets AB 3Hus. Bild: Fastighets AB 3Hus

"Vi ska bli en av södra Sveriges mest aktiva samhällsutvecklare"

Karriär Fastighets AB 3Hus, systerbolag till BAB bygg, utvecklar sin verksamhet och förstärker inom projekt- och fastighetsutveckling genom rekryteringen av Joakim Lindahl och Mikael Sjunnesson.
Publicerad den 16 April 2019

– Styrelsen för Fastighets AB 3Hus har tagit ett inriktningsbeslut att vi skall expandera och utveckla vår projekt- och fastighetsutveckling. Målet är att bli en av södra Sveriges mest aktiva och attraktiva samhällsutvecklare. Rekryteringen är en tydlig signal till marknaden. Deras kompetens är unik och kommer tillföra enorm energi och fart i våra expansionsplaner, säger Christer Andersson, vd för Fastighets AB 3Hus.

Joakim Lindahl kommer närmast från Navet där han ansvarat för Navet Corporate Finance. Dessförinnan har han arbetat 16 år inom NCC, bland annat som avdelningschef för byggverksamheten i Nordvästra Skåne och Halland.

Mikael Sjunnesson har över 30 års erfarenhet från olika roller inom entreprenadbranschen, senast som Affärschef på Peab Helsingborg, men även som uppdragsledare hos WSP.

– Fastighets AB 3Hus har en enorm styrka av att vara en del i BrA Invest-koncernen, med systerbolagen BAB bygg och anläggning, Dogman och KB Components, vilka ger oss ovärderliga kunskaper om andra branscher och som gör att vi har en helt annan förståelse för våra kunder och deras verksamheter, säger Joakim Lindahl.

– Vårt nära samarbete med BAB bygg och anläggning ger oss bra lokal marknadskännedom och gör att vi snabbt kan fatta beslut om investeringar. Vi är det lilla personliga företaget med den stora koncernens fördelar, säger Mikael Sjunnesson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Närmar sig kommunal förtätning

Bygg/Arkitektur Kommunala bostadsbolaget MKB kan tillföra närmare 300 nya bostäder i Hyllie. Fastighetssverige berättar mer om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY