Image
Patricia Gustafsson blir hubbansvarig för Venn i Göteborg.
Patricia Gustafsson blir hubbansvarig för Venn i Göteborg. Bild: Venn Consulting

Venn Consulting öppnar nytt kontor i Göteborg

Bolag Venn Consulting fortsätter sin tillväxtresa och öppnar nu ett nytt kontor i Göteborg med kompetenser inom projektledning och konstruktion, och blir därmed en ny, stark aktör i inom bygg, anläggning, infrastruktur och stadsbyggnad i Göteborgsregionen.
Publicerad den 28 Januari 2022

Venn fortsätter sin expansionsresa och härnäst stod Göteborg på tur för etablering vilket innebär att byggherrar, entreprenörer och fastighetsägare nu har en ny aktör i regionen att vända sig till för projektering, projektledning, projekteringsledning, KA, utredningar och kalkyler.
– Att bli en del av Venn och att utveckla Göteborgssattsningen känns oerhört roligt och inspirerande. Venn har stor bredd på verksamheten och stora kompetens inom projekt. Jag brinner för tekniken och dynamiken i projekten, för samarbete och trivsel och att fler kvinnor ska komma in i byggbranschen, säger Patricia Gustafsson, Hubbansvarig Göteborg
– Detta känns fantastiskt bra att vi nu öppnar kontor i Göteborg och kan fortsätta vår tillväxtresa. Vi fortsätter vår resa att bygga ett värderingsstyrt bolag som gör skillnad och har fokus på medarbetare och kunder. Jag är oerhört stolt över det vi åstadkommit och alla medarbetare som gör detta möjligt, säger Patric Kjellin, vd.

Venn Consulting är ett medarbetarägt konsultbolag inom samhällsbyggnad och industri med verksamhet i hela Sverige. Namnet Venn kommer från venndiagram och idén om att spännande saker händer när personligheter, kompetenser och idéer möts.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd-byte på Castellums coworkingbolag

Bolag Castellumägda coworkingbolaget United Spaces byter vd till hösten. Avgående vd:n Yvonne Sörensen Björud berättar för Fastighetssverige om beslutet att lämna, om tiden i bolagen och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige