Image
Veidekke bygger nytt i Almhult, Torslanda.
Veidekke bygger nytt i Almhult, Torslanda. Bild: Veidekke

Veidekke bygger nytt kvarter i Torslanda

Bostäder Veidekke ska på uppdrag av Terrester AB bygga kvarteret Spitfire i Amhult Göteborg på 75 lägenheter samt 5 radhus i tillsammans två hus. Projektet är en totalentreprenad med en kontraktssumma på ca 135 miljoner kronor och planeras vara slutfört under våren 2023.
Publicerad den 23 Augusti 2021

– Vi är väldigt stolta över att vi fått detta förtroende av Terrester AB och ser fram emot ett nära och värdeskapande samarbete, säger Anders Holmqvist, arbetschef på Veidekke Bygg Väst.

Kvarteret Spitfire kommer att innehålla allt från små yteffektiva ettor till fyra rums lägenheter och radhus med egen ingång. Kvarteret byggs med en grön gård för de boende och är beläget centralt i Amhult i direkt anslutning till handel och kommunikationer. Samtliga lägenheter har antingen uteplats eller balkong.
– Veidekke är en aktör som vi känner stort förtroende för och som byggt flertal fina projekt i Göteborg. Vi ser fram emot ett givande och fullgott samarbete, säger Maria Nord Loft, VD på Amhult 2.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY