Image

Vd:n lämnar Pareto-bolag

Bolag Lisa Domiguez Flodin slutar som vd för Pareto-bolaget Cibus. Styrelsemedlemmen Jonas Ahlblad kliver in som interim-vd.
Publicerad den 30 Oktober 2018
Lisa Dominguez Flodin. Bild: Cibus
Lisa Dominguez Flodin.

– När vi nu står redo att gå in i nästa fas och fortsätta utvecklingen av bolaget vill vi tacka Lisa för hennes engagemang i firman under den inledande perioden med notering och under det första det lyckade första finansiella året. Vi önskar Lisa lycka till i alla hennes framtida åtaganden, säger Patrick Gylling, styrelseordförande.

– Den vidare utvecklingen av Cibus kommer kräva en fulltids-vd. I och med att jag har flera andra uppdrag känns det naturligt att lämna över bolaget till styrelsen så att de kan hitta en vd som har möjligheten att ge bolaget vad det behöver. Jag önskar bolaget fortsätta framgång och kommer själv att fokusera på mina övriga uppdrag, säger Lisa Domiguez Flodin.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY