Image

Vd-byte i Ruric

Karriär Adam Fischer har utsetts till ny vd på Ruric. Han har bland annat varit chefsjurist för Ikea Property i Ryssland och kommer närmast från SEB, där han har ansvarat för strategiutvecklingen för utvecklingsfastigheter i Baltikum.
Publicerad den 14 November 2011
Adam Fischer. Bild: Ruric. Bild: Ruric
Adam Fischer. Bild: Ruric.

- Rurics nya styrelse vill ändra fokus till nästa fas i utvecklingen efter rekonstruktionen, och ta vara på utvecklingspotentialen i bolaget och vi tror att Adam är rätt person att genomföra det uppdraget, säger Lennart Dahlgren, styrelsens ordförande.

Rurics nuvarande vd Craig Anderson avgår därmed.

- Craig har på ett mycket meriterande sätt lett Ruric genom en stor omstrukturering och vi är tacksamma för den möda han lagt ned, fortsätter Lennart Dahlgren.

Adam Fischer tillträder så fort som möjligt, dock senast innan årets utgång. Under tiden går Denis Martyushev in som tillförordnad vd.

Både Adam Fischer och Denis Martyushev kvarstår som styrelseledamöter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige