Image

Vasakronan hyr ut till Bolia i Arkaden

Uthyrning I Vasakronans galleria Arkaden i Göteborg har det danska företaget Bolia.com öppnat ett möbelvaruhus i cityformat.
Publicerad den 26 Mars 2013
Kristina Pettersson Post. Bild: Vasakronan
Kristina Pettersson Post.

På 400 kvadratmeter har man skapat en heminrednings- och designbutik där digitala medier är en integrerad del av det nya butikskonceptet ”City meets Nature”.

Bolias målsättning är att erbjuda unika designmöbler till rimliga priser. Butiken i Arkaden ligger i en nyskapad lokal på andra våningen vid entrén mot Östra Hamngatan/Drottninggatan.

Konceptet ”City meets Nature” bygger på kontrasterna mellan natur och stad samt mellan det organiska och det digitala. De 400 kvadratmetrarna bjuder på inspiration, överraskningar, humor och hög service och fungerar till stor del som ett show room.

- I Bolia.coms affärsidé ligger att möblerna tillverkas på beställning. Beställningen görs av kunderna antingen direkt i butiken eller på bolia.com. Vad man ville ha var därför en smart och kommersiell yta i ett bra läge vilket är vad vi har skapat i Arkaden, säger Kristina Pettersson Post, regionchef på Vasakronan.

Arkaden är en central del av Göteborgs modearena. Gallerian består av 25 butiker på två plan där fokus ligger på mode, design och inredning.

- Vi är glada att Bolia.com väljer just Arkaden för sin butik. Segmentet heminredning är någonting både vi och Arkadens kunder har saknat. Butiken är ett bra och spännande komplement till det övriga utbudet i gallerian, säger Kristina Pettersson Post.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige