Image
Bild: Vasakronan

Vasakronan tecknar hyresavtal med flaggskeppsbutik

Uthyrning Vasakronan har tecknat hyresavtal med det amerikanska företaget The North Face. Företaget är en av världens ledande leverantörer av kläder och vintersportutrustning för modemedvetna och aktiva människor med höga krav. Avtalet är tioårigt och omfattar en butiksyta om drygt 1 000 kvadratmeter fördelad på två våningsplan.
Publicerad den 5 September 2011
Annons
Image
Vasakronan hyr ut till The North Face i Arkaden i Göteborg. Bild: Vasakronan
Vasakronan hyr ut till The North Face i Arkaden i Göteborg.

I oktober öppnar den nya butiken som blir företagets främsta i Europa och ett viktigt tillskott till Göteborgs cityhandel. Adressen blir Arkaden och entrén kommer att ligga i hörnet av Östra och Södra Hamngatan.

-Vasakronan är störst på cityhandel både i Sverige och Göteborg och arbetar ständigt med att skapa förutsättningar för att handel i city ska vara en upplevelse. För detta krävs en bra mix av butiker. The North Face nya butik bidrar till den mixen i Göteborg på ett mycket positivt sätt.Göteborg är en livlig shoppingstad med bra cityhandel, vilket har varit av betydelse för The North Face vid valet av etableringsort och Arkaden är ett av Göteborgs mest attraktiva handelslägen, säger Vasakronans fastighetschef Daniel Jighede.

- Östra Hamngatan är mycket eftersökt bland företag som söker lokal för nyetableringar, och området kring Brunnsparken har ytterligare potential för handel och avkoppling. Etableringen av The North Face är ett lyft för hela området och jag är övertygad om en fortsatt stark utveckling framöver, säger Daniel Jighede.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Skoglund: Så här många tjänster minskar vi med

Bolag JM upplever att den svenska marknaden är lite bättre än vad de trott. Men i Norge måste de spara. Företagets vd Johan Skoglund berättar mer för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY