Image

Vasakronan fyller upp Klara C

Uthyrning Vasakronan har tecknat avtal med Scandinavian Photo, Vapiano och Convendum i Klara C i Stockholm. Det innebär att fastigheten är fullt uthyrd.
Publicerad den 11 Oktober 2017
Vasakronan hyr till tre aktörer. Bild: Vasakronan
Vasakronan hyr till tre aktörer.

Scandinavian Photos har tre butiker i Stockholm som man nu väljer att samlokalisera till en butik om 865 kvadratmeter med entré från Vasagatan.

Samtidigt väljer även Vapiano att etablera ytterligare en restaurang i staden. Restaurangen omfattar 700 kvadratmeter vilket motsvarar cirka 250 sittplatser. Även denna får entré mot Vasagatan.

Sist, men inte minst, väljer den befintliga hyresgästen Convendum att expandera med ytterligare 1 100 kvadratmeter kontorshotell. Det innebär att Convendum hyr totalt 5 000 kvadratmeter och att fastigheten är fullt uthyrd.

– Klara C är en fastighet i absolut toppläge som bjuder på både förstklassiga lokaler och väldigt stora flöden. Den lämpar sig därför väl både för butiker och den typ av verksamhet som Convendum bedriver. Alla tre uthyrningarna är ett uttryck för detta, säger Ronald Bäckrud, chef region Stockholm.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige