Image
På grund av den ökande smittspridningen blir vårens fyra första mötesplatser digitala.
På grund av den ökande smittspridningen blir vårens fyra första mötesplatser digitala.

Vårens första mötesplatser blir digitala

Event Vårens fyra första mötesplatser blir digitala. Deltagarna kommer att erbjudas en hög grad av interaktivitet och nätverksmöjligheter med marknadens modernaste möteslösning.
Publicerad den 14 Januari 2021

För Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News är våra besökares, talares, samarbetspartners och kollegors hälsa det absolut viktigaste. Därför har vi valt att göra vårens fyra första mötesplatser digitala:

• Torsdag 11 mars
Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Anmäl dig här

• Torsdag 18 mars
Lokalmarknadsdagen
Anmäl dig här

• Onsdag 24 mars
Stora Kontorsdagen
Anmäl dig här
(Vinnaren av Sveriges Snyggaste Kontor 2020 presenteras)

• Onsdag 31 mars
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Anmäl dig här

Din anmälan är fullt ombokningsbar fram till midnatt dagen före eventet vilket gör att du kan känna dig helt trygg i att boka din plats redan nu.

För besökaren kommer det att bli en upplevelse så lik den fysiska mötesplatsen som det bara är möjligt. Man kommer kunna ställa frågor till talarna via mentimeter, man kommer kunna kommunicera och boka möten direkt med andra deltagare och man kommer kunna besöka utställarnas montrar – och mycket mer.

- Vi känner oss väldigt nöjda med den digitala lösning vi valt och är trygga i att kunna erbjuda våra besökare en fulländad upplevelse, säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.

Vi känner oss säkra på att kunna erbjuda branschens bästa mötesplatser även i år – vi är redo och hoppas få se dig på våra digitala mötesplatser i vår!

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige