Image

Uppsala får ny Ica-butik

Bygg/Arkitektur I veckan inleder Ica Fastigheter uppförandet av en Ica Nära-butik i det nya bostadsområdet Lindbacken i Uppsala kommun.
Publicerad den 8 Mars 2016

– Vårt fokus är att skapa en attraktiv och inspirerande livsmedelsbutik som ska ge de som bor och rör sig i området god service och prisvärda varor. Sortimentet kommer anpassas för de boende i området med fokus på barnfamiljer. Butiken byggs i ett centralt läge vid infarten till det nya växande bostadsområdet, säger Anders Rosqvist, chef projektledning på Ica Fastigheter.

Bostadsområdet Lindbacken, som ligger längst med väg 288, kommer innehålla cirka 900 bostäder. Två förskolor har redan öppnats i området och en grundskola planeras att öppnas.

Ica Nära Lindbacken invigs under hösten 2016 och blir cirka 900 kvadratmeter stor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige