Image

Tyréns tar över Niras-verksamhet

Bolag Tyréns tar över Niras byggnadsantikvariska verksamhet i Sverige. Tyréns kommer nu att ha 22 specialister inom byggnadsvård och kultrumiljö.
Publicerad den 20 Januari 2012

– Tyréns och Niras byggnadsantikvarier kommer nu att finnas tillsammans i en multidisciplinär miljö. Detta innebär att vi har möjlighet att erbjuda våra befintliga och nya kunder marknadens mest intressanta utbud av sammansatta och kvalificerade konsulttjänster inom byggnadsvård & kulturmiljö, säger Tomas Alsmarker, vice vd på Tyréns.

– Affären skapar möjligheter för oss på Niras att fokusera på att utveckla och expandera våra strategiska tjänster och kärnområden. Samtidigt säkerställer vi våra möjligheter att fortsätta erbjuda byggnadsantikvariska tjänster genom det samarbetsavtal vi nu tecknat med Tyréns. Vi är övertygade om att detta blir en mycket bra lösning för alla inblandade parter, säger Jan Leife, vd för Niras i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige