Image

Två svenska fastighetskonsulter bland de 25 bästa arbetsplatserna i Europa

Bolag När Europas bästa arbetsplatser korades i helgen i Luxemburg placerade sig Tenant & Partner sexa och Forsen Projekt på plats 25. Bakom utnämningen står Great Place to Work.
Publicerad den 10 Juni 2015

Det var i kategorin för arbetsplatser med mellan 50 och 500 medarbetare som de två placerade sig högt upp.

Även nummer 1 på listan var svensk: IT-bolaget Cygni.

– Ännu en gång har vi fått ett värdefullt kvitto på att det lönar sig att investera långsiktigt i våra medarbetare, säger Forsens HR-chef Caroline Redare. Vi var stolta över att vara bland topp tio i Sverige. Nu finns vi med på Europalistans topp 30. Det känns nästan overkligt bra.

Företagen på listan utmärker sig framför allt när det gäller tillit, stolthet och kamratskap.

– Placeringen speglar både våra medarbetares åsikter och en objektiv analys av vår arbetsplatskultur, säger Caroline Redare. Det stärker våra möjligheter att fortsätta attrahera den mest attraktiva kompetensen i vår bransch. Vem vill inte jobba på en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser?

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY