Image

Två delägare lämnar Lindahl Stockholm

Karriär De två fastighetsadvokaterna Johan Lindberg och Jörgen Sandquist lämnar Advokatfirman Lindahl. Lindberg börjar på en mindre byrå och Sandquist startar egen byrå.
Publicerad den 12 Juni 2014
Jörgen Sandquist. Bild: Lindahl
Jörgen Sandquist. Johan Lindberg. Bild: Lindahl
Johan Lindberg.

De båda lämnar Lindahl vid årsskiftet. Johan Lindberg börjar på Andersson Gustafsson Advokatbyrå den 1 januari 2015.

– Johans beslut att arbeta med oss och ingå som delägare är mycket glädjande. Johan är en toppkraft och våra klienter kommer att dra stora fördelar av Johans framgångsrika arbete med omfattande och komplexa fastighetstransaktioner, säger Håkan Bjerle, Managing Partner på Andersson Gustafsson Advokatbyrå.

Jörgen Sandquist startar en byrå i egen regi.

- Jag kommer att med början från årsskiftet driva advokatverksamhet i ett mindre format med tydligt fokus på fastighetsutveckling, hotell och transaktioner. Byrån ska heta Skierfe Advokater och jag avser att återkomma vid årsskiftet med närmare information om den nya verksamheten. Det har varit en fantastisk resa att bygga upp Lindahls fastighetsavdelning på Stockholmskontoret tillsammans med Johan Lindberg och övriga kollegor, säger Jörgen Sandquist.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY