Image
Tosito köper mark på Orust.
Tosito köper mark på Orust. Bild: Tosito

Tosito köper mark på Orust

Transaktioner Tosito köper en miljon kvadratmeter mark i områdena Säckebäck och Hälleviksstrand på Orust.
Publicerad den 19 April 2021

Förvärvet ingår i Tositos satsning på Göteborg. Markområdena skall på sikt totalt utvecklas till fantastiska kustnära bostäder i en attraktiv skärgårdsmiljö.
– Det känns kul att fortsätta vår expansion på västkusten med två fantastiska lägen med möjlighet att skapa bra boenden vid havet, säger Tositos vd Tommy Fritz.

Sedan 2014 har Tosito etablerat sig och blivit en av de ledande bostadsutvecklarna i Jönköping, sedan tidigare har det även varit klart att man skall nu satsar på att etablera sig i Göteborg och Linköping. I dagsläget har Tosito ett fastighetsbestånd om 160 000 kvadratmeter och just nu fem bostadsprojekt i byggnation i Jönköping, Habo och Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Schlingmann: Därför är 15-minutersstaden här för att stanna

Bolag Den tidigare moderatpolitikern är numera bland annat stadsutvecklingsstrateg som är väl insatt i det allt mer populära konceptet 15-minutersstaden. När Diös ordnade ett digitalt event på temat berättade han mer om innehållet i konceptet och varför attraktiviteten accelererats under pandemin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY