Image
Tosito köper mark i Nässjö.
Tosito köper mark i Nässjö. Bild: Tosito

Tosito köper logistiktomt i Nässjö

Transaktioner Tosito har köpt logistiktomten Lagret 3 av Arwidsro . Tomten är 120 000 kvadratmeter och har ett perfekt logistikläge bredvid Sveriges största inlandsterminal (dryport), stambanan med dagliga tågskyttelförbindelser till bland annat Göteborgs hamn och Europa och bara 25 minuter till E4:an.
Publicerad den 10 December 2021
Annons
Image

Tillsammans med nyligen inköpta Lagret 2 har Tosito nu köpt logistikmark om 200 000 kvadratmeter i Nässjö.

Nässjö kommun attraherar både företag och organisationer som vill ha bra pendlingsläge i Region Jönköping och attraktivt läge i Sverige och Skandinavien. Det är ett område som lämpar sig väl för industri- och logistikverksamheter och sedan tidigare finns det en rad olika satsningar som pågår i det attraktiva Nässjö. Detaljplanen är färdig och byggnation planeras att påbörjas inom kort.

– Vi tror på Nässjö och ser en stor tillväxtpotential i kommunen. Vi är glada att få möjligheten att få en större logistikyta bestående av två tomter, detta ger oss ännu bättre möjligheter att utveckla och bygga något riktigt bra på området. Vi tackar även Arwidsro för enkel och trevlig affärsprocess, och ser fram emot fler affärer tillsammans säger Tommy Fritz, vd, Tosito.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige