Image
Tingsvalvet är verksamt i Karlskoga.
Tingsvalvet är verksamt i Karlskoga. Bild: Tingsvalvet

Tingsvalvet vill byta handelsplats på Nasdaq

Ekonomi/Finansiering Tingsvalvet har tidigare offentliggjort sin avsikt att genomföra ett listbyte från Spotlight Stock Market till Nasdaq First North Growth Market. Tingsvalvet har den 18 april 2023, ansökt om godkännande för upptagande till handel av bolagets aktier och teckningsoptioner av serie TO1 på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets aktier och teckningsoptioner av serie TO1 handlas idag på Spotlight Stock Market.
Publicerad den 19 April 2023

Styrelsen bedömer att ett upptagande till handel av bolagets aktier och teckningsoptioner av serie TO1 på Nasdaq First North Growth Market kommer att öka marknadens kännedom om bolaget och ha en positiv inverkan på bolagets relationer med samarbetspartners och potentiella kunder.

Sammantaget bedömer Tingsvalvet att bytet av handelsplats kommer vara positiv för bolagets framtida utveckling och expansion. Aktieägare i Tingsvalvet kommer inte behöva vidta några åtgärder vid ett byte av handelsplats från Spotlight Stock Market. Noteringen av bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market avses genomföras under det andra kvartalet 2023.

Arctic Securities är rådgivare avseende det planerade listbytet och Certified Adviser. Advokatfirman Schjødt är bolagets legala rådgivare.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige