Image

TH Real Estate fortsätter sin Nordensatsning

Bolag TH Real Estate anställer Tiina Korhonen som Head of Leasing, Finland, samt Fredrik Leifland som analytiker.
Publicerad den 17 November 2017

TH Real Estate stärker det nordiska teamet genom att anställa Tiina Korhonen som Head of Leasing med ansvar för Kamppi Köpcentrum i Helsingfors och Fredrik Leifland som analytiker i Stockholm.

Tiina Korhonen kommer närmast från befattningen Senior Analyst på JLL. Tiina är specialiserad på uthyrning, kommersiell utveckling av köpcentrum och har mångårig erfarenhet av att arbeta internationellt.

Fredrik Leifland kommer närmast från en roll som Operations Director på THINK Accelerate och har startat upp flera verksamheter, bland andra det biometriska betalsystemet Quixter samt det AI-drivna matematikinlärningsverktyget Learner.

Tidigare i år förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, som är Helsingfors största centrala köpcentrum och den mest välbesökta gallerian i Norden. Investeringen gjordes genom European Cities Fund.

- Norden är en viktig marknad för investerare som söker högkvalitativa fastigheter i Europa och vi ser goda möjligheter till ytterligare investeringar. Genom att stärka upp det nordiska teamet fortsätter vi att befästa vår närvaro och stärka vår regionala position, säger Johan Åström, TH Real Estates Head of Investment i Norden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige