Image

Tempobutik nyöppnar stort i Tallboda

Uthyrning Willhems lokalhyresgäst Tempo Tallen har genomfört en ombyggnation och öppnar nu en av Sveriges största Tempobutiker i Tallboda, Linköping. Den nya butiken omfattar 1 100 kvadratmeter.
Publicerad den 28 Maj 2015
Annons
Image

Tempo Tallen i Tallboda har tidigare haft en förbutik med spel- och postservice och en livsmedelsbutik. Nu har de båda lokalerna byggts ihop till en komplett livsmedelsbutik på 1 100 kvadratmeter. I och med ombyggnationen blir butiken även pilotbutik för Axfoods Tempobutiker i Sverige.

- Det här är ett bra exempel på hur man kan bygga om befintliga lokaler för att nå nya affärsmöjligheter. Vi ser fram emot att se utvecklingen av livsmedelsbutiken som vi tror kommer att ha stor betydelse för området och de som bor där, säger Peter Särud hos Willhem, som äger och förvaltar lokalerna.

Butiken har efter ombyggnaden fått helt ny inredning, nya vitvaror och ett utökat butikssortiment.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY