Image

Tempobutik nyöppnar stort i Tallboda

Uthyrning Willhems lokalhyresgäst Tempo Tallen har genomfört en ombyggnation och öppnar nu en av Sveriges största Tempobutiker i Tallboda, Linköping. Den nya butiken omfattar 1 100 kvadratmeter.
Publicerad den 28 Maj 2015

Tempo Tallen i Tallboda har tidigare haft en förbutik med spel- och postservice och en livsmedelsbutik. Nu har de båda lokalerna byggts ihop till en komplett livsmedelsbutik på 1 100 kvadratmeter. I och med ombyggnationen blir butiken även pilotbutik för Axfoods Tempobutiker i Sverige.

- Det här är ett bra exempel på hur man kan bygga om befintliga lokaler för att nå nya affärsmöjligheter. Vi ser fram emot att se utvecklingen av livsmedelsbutiken som vi tror kommer att ha stor betydelse för området och de som bor där, säger Peter Särud hos Willhem, som äger och förvaltar lokalerna.

Butiken har efter ombyggnaden fått helt ny inredning, nya vitvaror och ett utökat butikssortiment.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige