Image

Svensk fotbollsstjärna startar brittiskt fastighetsbolag

Bolag Fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg har tillsammans med två engelsmän startat ett brittiskt fastighetsbolag.
Publicerad den 7 Maj 2012

I en längre intervju i DI Weekend berättar Fredrik Ljungberg bland annat att han startat ett fastighetsbolag i England, tillsammans med två engelsmän. En av dem är konstnär och har 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen. Den andra är en tung affärsman i England.
– Jag har varit intresserad av fastigheter länge och träffat båda ett tag, men det är först nu som vi bestämt oss för att göra något ihop via ett gemensamt bolag, säger Fredrik Ljungberg i DI Weekend.

Delägarna börjar med ett startkapital på 100 miljoner kronor. Vilka de två engelsmännen är eller vad bolaget heter berättar inte Ljungberg i intervjun.





Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige