Image

Fotbollsstjärna öppnar sportbar på Atollen

Uthyrning Den svenske fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg öppnar Freddie´s Sportsbar på Atollen i Jönköping.
Publicerad den 21 Maj 2014
Annons
Image
Atollen. Bild: Optimal
Atollen.

Det är Optimal som tagit konceptet Freddie´s Sportbar till Fastighets AB Eric Ekblads Atollen.

Freddie’s Sportsbar, där fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg är en av delägarna, är inne i en stark expansionsfas. Etableringen i Atollen är den andra i ordningen.

- Vi vill expandera mycket och i Jönköping fann vi allt vi letade efter. Atollen är ett spännande projekt, med det nya stråket mot vattnet förstärks och förtätas stadskärnan. Att kliva in i ett otroligt spännande sammanhang, med ett bra lokalerbjudande, 630 kvadratmeter i bästa läge med utsikt över Munksjön, passade precis med våra planer. Dessutom fann vi varandra, Ekblads och vi, och vi kände att detta är en långsiktig fastighetsägare som värnar sitt bestånd, sådant borgar för bra affärer över tid, säger Fredrik Ljungberg, ägare av Freddie’s.

- Vi gav Optimal i uppdrag att finna ett antal unika aktörer som skulle tillföra vårt projekt något helt nytt och Freddie’s är helt klart en sådan aktör. Vi tilltalas av att de vänder sig till hela familjen, vilket även vi vill göra med det utbud vi erbjuder i Atollen, säger Ralf Ekblad, vd på Fastighets AB Eric Ekblads.

Freddie’s beräknas öppna 1 mars 2015. Därmed är hela fastigheten Asken i kvarteret Atollen uthyrd.

Förutom Freddie’s ryms även Best of Brands, The Industry, Honeycomb, Apotek Kronan, Bernards Konditori samt Team Sportia i fastigheten.

Fredrik Ljungberg startade även 2012 ett brittiskt fastighetsbolag tillsammans med två engelsmän.

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY