Image

Fotbollsstjärna öppnar sportbar på Atollen

Uthyrning Den svenske fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg öppnar Freddie´s Sportsbar på Atollen i Jönköping.
Publicerad den 21 Maj 2014
Atollen. Bild: Optimal
Atollen.

Det är Optimal som tagit konceptet Freddie´s Sportbar till Fastighets AB Eric Ekblads Atollen.

Freddie’s Sportsbar, där fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg är en av delägarna, är inne i en stark expansionsfas. Etableringen i Atollen är den andra i ordningen.

- Vi vill expandera mycket och i Jönköping fann vi allt vi letade efter. Atollen är ett spännande projekt, med det nya stråket mot vattnet förstärks och förtätas stadskärnan. Att kliva in i ett otroligt spännande sammanhang, med ett bra lokalerbjudande, 630 kvadratmeter i bästa läge med utsikt över Munksjön, passade precis med våra planer. Dessutom fann vi varandra, Ekblads och vi, och vi kände att detta är en långsiktig fastighetsägare som värnar sitt bestånd, sådant borgar för bra affärer över tid, säger Fredrik Ljungberg, ägare av Freddie’s.

- Vi gav Optimal i uppdrag att finna ett antal unika aktörer som skulle tillföra vårt projekt något helt nytt och Freddie’s är helt klart en sådan aktör. Vi tilltalas av att de vänder sig till hela familjen, vilket även vi vill göra med det utbud vi erbjuder i Atollen, säger Ralf Ekblad, vd på Fastighets AB Eric Ekblads.

Freddie’s beräknas öppna 1 mars 2015. Därmed är hela fastigheten Asken i kvarteret Atollen uthyrd.

Förutom Freddie’s ryms även Best of Brands, The Industry, Honeycomb, Apotek Kronan, Bernards Konditori samt Team Sportia i fastigheten.

Fredrik Ljungberg startade även 2012 ett brittiskt fastighetsbolag tillsammans med två engelsmän.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige