Image

Fotbollsstjärna öppnar sportbar på Atollen

Uthyrning Den svenske fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg öppnar Freddie´s Sportsbar på Atollen i Jönköping.
Publicerad den 21 Maj 2014
Atollen. Bild: Optimal
Atollen.

Det är Optimal som tagit konceptet Freddie´s Sportbar till Fastighets AB Eric Ekblads Atollen.

Freddie’s Sportsbar, där fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg är en av delägarna, är inne i en stark expansionsfas. Etableringen i Atollen är den andra i ordningen.

- Vi vill expandera mycket och i Jönköping fann vi allt vi letade efter. Atollen är ett spännande projekt, med det nya stråket mot vattnet förstärks och förtätas stadskärnan. Att kliva in i ett otroligt spännande sammanhang, med ett bra lokalerbjudande, 630 kvadratmeter i bästa läge med utsikt över Munksjön, passade precis med våra planer. Dessutom fann vi varandra, Ekblads och vi, och vi kände att detta är en långsiktig fastighetsägare som värnar sitt bestånd, sådant borgar för bra affärer över tid, säger Fredrik Ljungberg, ägare av Freddie’s.

- Vi gav Optimal i uppdrag att finna ett antal unika aktörer som skulle tillföra vårt projekt något helt nytt och Freddie’s är helt klart en sådan aktör. Vi tilltalas av att de vänder sig till hela familjen, vilket även vi vill göra med det utbud vi erbjuder i Atollen, säger Ralf Ekblad, vd på Fastighets AB Eric Ekblads.

Freddie’s beräknas öppna 1 mars 2015. Därmed är hela fastigheten Asken i kvarteret Atollen uthyrd.

Förutom Freddie’s ryms även Best of Brands, The Industry, Honeycomb, Apotek Kronan, Bernards Konditori samt Team Sportia i fastigheten.

Fredrik Ljungberg startade även 2012 ett brittiskt fastighetsbolag tillsammans med två engelsmän.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige