Image

Sveareal fyller upp Nordic Forum i Kista

Uthyrning Sveareal har nyligen tecknat en rad nya kontrakt om tillsammans 4 000 kvadratmeter i Nordic Forum i Kista. I dagarna blev fastigheten dessutom Sveareals elfte Green Building-certifierade fastighet.
Publicerad den 10 December 2014

De senaste hyresgästerna är Excillum, Materna Information & Communications, Handicare Group, Kuehne + Nagel, Miguel Torres Sverige och FVB Sverige, som flyttar in på 4 000 kvadratmeter.

Nordic Forum är ett kontorsservicekoncept där både större som mindre hyresgäster får tillgång till konferens, matsal, catering, bilvård och mycket mer, i huset.

- Vi märker ett ökat behov av mindre kontorslokaler med stor flexibilitet i hjärtat av Kista. Vi har tagit detta till oss och arbetar nu intensivt med att utveckla konceptet i Nordic Forum och därmed attrahera nya målgrupper. Vi satsar mycket på att utveckla de här lokalerna och det är mycket glädjande att vårt uthyrningsarbete i Kista nu tagit ordentlig fart, säger Viveka Frankendal på Sveareal.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige