Image

Svante Torell förstärker styrelsen i AIX

Bygg/Arkitektur Svante Torell har valts in som ny ledamot i styrelsen för AIX Arkitekter.
Publicerad den 3 Mars 2014
Svante Torell Bild: Nicklas Tollesson
Svante Torell

Svante driver sedan tre år egen konsultverksamhet i bygg- och fastighetsbranschen. Innan dess har han bland annat varit marknadschef på JM och Vasakronan. Svante har varit aktiv i flera branschorganisationer och var tidigare ordförande för Stockholms byggnadsförening. I dag är han styrelseledamot i ett antal bolag, bland annat Besqab.

- Efter många år i bygg- och fastighetsbolag där jag har haft mycket kontakt med arkitekter och tekniska konsulter, känns det oerhört spännande och stimulerande att få följa ett så välrenommerat och välskött arkitektkontor som AIX på lite närmare håll och förhoppningsvis bidra till fortsatt framgång för företaget, säger Svante Torell.

- Jag är oerhört glad och hedrad att Svante nu är med och deltar i AIX fortsatta utveckling. Med Svantes erfarenheter från branschen, då främst med beställarens perspektiv, ökar vi kunskap och insikt som stärker oss för framtiden, säger Gunilla Persson, vd för AIX Arkitekter.

I AIX Arkitekters styrelse ingår förutom Svante Torell även Staffan Carenholm som extern ledamot. Styrelsens ordförande är Per Frösslund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY