Image

Stuten 12 fullt uthyrd

Uthyrning Payex, en av Nordens främsta experter på betalningar, har valt att teckna hyreskontrakt i fastigheten Stuten 12, Regeringsgatan 67. Payex kommer att flytta in på cirka 700 kvadratmeter under sommaren 2011. I och med den nya hyresgästen är nu Stuten 12, på 15 000 kvadratmeter, helt uthyrd.
Publicerad den 5 Maj 2011
Annons
Image
Stuten 12. Bild: Vasakronan. Bild: Vasakronan
Stuten 12. Bild: Vasakronan.

- Det är väldigt roligt att få vara drivande i denna uthyrning. Fastighetsägaren Vasakronan har tillsammans med Payex lagt ner stor kraft på design och utformning av lokalen och tagit fram en unik produkt. Lokalens annorlunda utformning i olika nivåer och halvplan, ger karaktär och en känsla av innovation och framåtanda. Att Stuten 12 slutligen blev Payex val för framtida kontor är ett kvitto på fastighetens höga standard och absoluta cityläge. Vi är väldigt glada och stolta över att kunna välkomna Payex som ny hyresgäst på cirka 700 kvadratmeter. Intresset har varit mycket stort och det är med glädje vi kan meddela marknaden att fastigheten nu är helt fylld, säger Magnus Carlsson på Jones Lang Lasalle som har uthyrningsuppdraget på Stuten 12 av Vasakronan.

Stuten 12, Regeringsgatan 67, ägs och förvaltas av Vasakronan. Fastigheten såldes av Bank of Ireland i slutet av 2010. Huset totalrenoverades och byggdes till i början av 2000-talet.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och fantastiska platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder, 300 kontor och 86 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. F...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY