Image

Sture Kullman blir ordförande i Grandab

Karriär Sture Kullman, som har styrelseuppdrag i bland annat NP3 Fastigheter, Svenska Hus samt i byggföretaget MVB – blir ordförande i Grandab Management.
Publicerad den 8 April 2014
Sture Kullman. Bild: Grandab Management
Sture Kullman. Mikael Hasselberg. Bild: Grandab
Mikael Hasselberg.

- Det känns mycket roligt att Sture med sin stora erfarenhet av styrelsearbete, sitt nätverk och gedigna fastighetskompetens har valt att bli ordförande. Jag är övertygad om att Stures kompetens kommer att bidra till att fortsätta utveckla Grandab på ett positivt sätt, säger Mikael Hasselberg, partner i Grandab Management.

- Grandab är ett ungt bolag med stark vision för framtiden. Mixen av erfarenhet och ungdomlig entusiasm gör det till ett extra spännande bolag att få vara en del av, säger Sture Kullman.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige