Image

Sture Kullman blir ordförande i Grandab

Karriär Sture Kullman, som har styrelseuppdrag i bland annat NP3 Fastigheter, Svenska Hus samt i byggföretaget MVB – blir ordförande i Grandab Management.
Publicerad den 8 April 2014
Sture Kullman. Bild: Grandab Management
Sture Kullman. Mikael Hasselberg. Bild: Grandab
Mikael Hasselberg.

- Det känns mycket roligt att Sture med sin stora erfarenhet av styrelsearbete, sitt nätverk och gedigna fastighetskompetens har valt att bli ordförande. Jag är övertygad om att Stures kompetens kommer att bidra till att fortsätta utveckla Grandab på ett positivt sätt, säger Mikael Hasselberg, partner i Grandab Management.

- Grandab är ett ungt bolag med stark vision för framtiden. Mixen av erfarenhet och ungdomlig entusiasm gör det till ett extra spännande bolag att få vara en del av, säger Sture Kullman.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY