Image
Storsala har anställt Eva-Lotta Stridh som ekonomidirektör, hon var tidigare CFO på SBB. Till höger syns Orlando Villacrez, grundare och vd, Storsala.
Storsala har anställt Eva-Lotta Stridh som ekonomidirektör, hon var tidigare CFO på SBB. Till höger syns Orlando Villacrez, grundare och vd, Storsala. Bild: Storsala

Storsala rekryterar SBB:s tidigare CFO

Bolag Storväxande Storsala bygger sitt team med ambitioner att omskapa landskapet inom fastighetsbranschen. Genom att kombinera stark finansiell kapacitet med gedigen fastighetsexpertis fortsätter Storsala etableringen av ett stabilt och långsiktigt företag. Eva-Lotta Stridh har anställts som ekonomidirektör med uppdraget att ansvara för och stärka Storsalas ekonomi- och redovisningsfunktion.
Publicerad den 7 December 2023

Eva-Lotta Stridh kommer närmast från SBB där hon var med från starten 2016 och hade rollen som CFO och vice vd. Hon har varit delaktig i ett flertal bolagsförvärv såsom Hemfosa, Amasten och Offentliga Hus samt var involverad i SBB:s börsintroduktion 2017 och senare i dess listbyte från First North till Nasdaqs huvudlista.

Tidigare har Eva-Lotta Stridh bland annat arbetat som CFO på Rikshem där hon var med och byggde upp bolagets ekonomi- och finansfunktion. Dessförinnan arbetade hon på fastighetsbolaget Akelius under tio år, bland annat i rollen som ekonomichef.
– Storsala befinner sig i en mycket spännande fas med stora möjligheter framåt. Jag tror att min erfarenhet lämpar sig väl för att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta framgång samtidigt som jag får möjlighet att vara en del av ett dynamiskt team, säger Eva-Lotta Stridh.

– Med sin omfattande erfarenhet från framstående positioner inom fastighetsbranschen kommer Eva-Lotta att spela en avgörande roll i att stärka Storsalas finansiella strategi och stödja vår fortsatta tillväxtresa. Hon har dessutom enastående insikter från att tidigare ha byggt upp och förvaltat företag med betydande fastighetsvärden och från att framgångsrikt ha drivit komplexa affärsstrategier. Eva-Lotta är utan tvekan bland Sveriges främsta inom sitt område, säger Orlando Villacrez, grundare och vd, Storsala.

Eva-Lotta Stridh tillträder sin nya tjänst som ekonomidirektör den 15 januari 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige