Image
Aram Seddigh.
Aram Seddigh.

Stora Kontorsdagen STHLM: Seddigh om hur man skapar en framgångsrik arbetsplatsstrategi

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna möter vi Aram Seddigh, förändrings- och projektledare på Weoffice, som redogör för hur man skapar en ny arbetsplatsstrategi.
Publicerad den 21 September 2023

Vid omställningen till ett nytt kontor och arbetssätt kan en genomtänkt arbetsplatsstrategi ge stadga till projektet och till förändringsresan. Här introduceras olika typer av kontor och arbetssätt och rön presenteras om vad som är viktigt att tänka på om man vill attrahera medarbetare tillbaka till kontoret.
Programpunkten presenteras av Aram Seddigh, vd, fil. dr., samt certifierad abetsplatsstrateg, Weoffice

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Stora Kontorsdagen STHLM är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.
Under dagen bjuds det på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.
Efter själva seminariet bjuder vi in till ett trevligt branschmingel med lämplig dryck och tilltugg.

Se programmet här.

Moderator är omtyckta och professionella Åsa Lindell.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Stora Kontorsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.
Partnerföretag är: Annell, Citymark Analys, Götessons Design Group, Rekomo och Afry. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:

Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige