Image
Andreas Wallström, Katrin Wallensjö och Richard Holberton står för en trio mycket initierade analyser av makroekonomi, marknadens segment och omvärldsläget internationellt.
Andreas Wallström, Katrin Wallensjö och Richard Holberton står för en trio mycket initierade analyser av makroekonomi, marknadens segment och omvärldsläget internationellt.

Stora Kontorsdagen STHLM: Branschens bästa analyser – ger full koll i osäkert läge

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en trio analyser får vi full koll på det makroekonomiska läget, marknadsläget i de olika segmenten samt inte minst en internationell djupdykning och vad som väntar runt hörnet. Säkra din plats till kontorsmarknadens självklara mötesplats.
Publicerad den 3 Oktober 2023

Den första av programpunkterna är Makroanalys – kommer vändningen nu?
Från år med minusränta och nollränteläge till en situation med stigande inflation och ett betydligt högre ränteläge ser utmaningarna framåt annorlunda ut nu. Vilka omvärldskriser kommer prägla den ekonomiska verkligheten? Hur ser det ut framåt för konsumtionen? Och kommer vi att se ändrade beteenden framöver?
Talare är Andreas Wallström, prognoschef på Swedbank.

Nästa punkt är Analys – kontorsmarknaden i Sverige
Hur ser kontorsfastighetsmarknaden för dagen ut? Vilka är trenderna? Vilka stora affärer kommer att kunna göras på en marknad som under en tid har stått rätt still?
Talare här är Katrin Wallensjö, affärschef, Analys på Svefa.

Och så avslutas analyserna med den internationella utblicken Analys – den globala kontorsmarknaden
Vad händer på kontorsmarknaderna internationellt? Vilka är de stora trenderna runt om i världen som påverkar fastighets- och kontorsmarknaderna och hur berörs vi i Sverige?
Talare här är Richard Holberton, Senior Director på CBRE Research Europe.
(Programpunkten hålls på engelska)

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Stora Kontorsdagen STHLM är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.
Under dagen bjuds det på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.
Efter själva seminariet bjuder vi in till ett trevligt branschmingel med lämplig dryck och tilltugg.


Se programmet här.

Moderator är omtyckta och professionella Åsa Lindell.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Stora Kontorsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.
Partnerföretag är: Annell, Citymark Analys, Götessons Design Group, Rekomo, Andersson System och Afry. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 14 november, 09.00-16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:









Partner:



Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige