Image
Eric Zinn, Kristinn Berg, Hans Wallström, Viktoria Walldin och Henrik Jönsson medverkar i ett panelsamtal på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 23 november på Elite Park Avenue Hotel.
Eric Zinn, Kristinn Berg, Hans Wallström, Viktoria Walldin och Henrik Jönsson medverkar i ett panelsamtal på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 23 november på Elite Park Avenue Hotel.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Hållbarhet i framtiden – experterna om vägen framåt

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Den 23 november är det dags för den andra upplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande panelsamtal med en kvintett experter om vägen framåt i hållbarhetsarbetet. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 31 Oktober 2023

Hållbara fastigheter, ESG-certifiering och klimatmål. Hur får vi våra fastigheter helt klimatneutrala? Vilka system finns för branschen att tillgå som på sikt behöver bli standard? Många är överens om att bygg- och fastighetsbranschen behöver ta täten i hållbarhetsfrågor – vad behöver göras här och nu? Och, riskerar den sociala hållbarheten att glömmas bort? En kunnig panel med bred kompetens diskuterar framtidens utmaningar och möjligheter på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 23 november på Elite Park Avenue Hotel.
Talarna är:
* Hans Wallström, hållbarhetschef, Skanska Kommersiell Utvecklling Norden
* Kristin Berg, vd, Mestro
* Eric Zinn, hållbarhetschef, Göteborg Energi
* Viktoria Walldin, socialantropolog, White arkitekter
* Henrik Jönsson, affärschef hållbahet, Bengt Dahlgren

Missa inte en av årets mest angelägna branschdagar – anmäl dig här.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande. Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Rekomo, Framtiden, Sally R, Göteborg Energi, Planima, Mestro, KPMG och Hållbar Teknik. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 23 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Mer från Fastighetssverige