Image

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg - 23 November 2023

Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen

Torsdag 23 november

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


KPMG

Partnerlogo

Med över 230 000 medarbetare i 144 länder är KPMG ett av världens ledande kunskapsföretag. Våra erfarna experter inom rådgivning, revision och skatt guidar verksamheter in i framtiden, där hållbart företagande är integrerat i hela organisationen och i kärnaffären.


Mattias Johansson, Partner och auktoriserad revisor

Sally R

Partnerlogo

Sally R tillhandahåller en molnbaserad optimeringstjänst för ventilation i kommersiella fastigheter. Tjänsten säkerställer bästa möjliga inomhusluft till lägsta möjliga energiförbrukning, och sänker energianvändningen i fastigheters ventilationsaggregat med 40-60%. Optimeringstjänsten kan adderas till vilket ventilationssystem som helst, var som helst i världen.


Fredrik Tunberg, CEO på Sally R

Planima

Partnerlogo

Planima är det enkla planeringsverktyget som ger dig stenkoll på fastigheternas status och underhållsbehov på både kort och lång sikt. Det kvittar hur många eller vilken typ av byggnader du har - med Planima kommer du snabbt igång med proaktivt och kostnadseffektivt underhåll.


Jens Björk, vd

Mestro

Partnerlogo

Hållbarhet är en fråga om energi. Just därför samlar Mestro in, analyserar och visualiserar energi- och hållbarhetsdata. Så att fastighetsägare och hyresgäster kan ta datadrivna beslut och på så sätt sänka sin energianvändning och kostnader samtidigt som de minskar sitt klimatavtryck och sparar tid. Helt molnbaserat, helt automatiskt. Spend less energy med Mestro.


Kristoffer Paldeak, Chief Marketing Officer & Head of Investor Relations

Framtiden

Partnerlogo

Framtidenkoncernen är Göteborgs allmännytta och en del av Göteborgs Stad. I våra drygt 75 500 lägenheter bor ungefär var fjärde göteborgare. Vi är en av Sveriges största bostadskoncerner och våra fastigheter är värda omkring 124 miljarder kronor. Och vi har nästan 1300 medarbetare som varje dag jobbar för att göra vår staden bättre. I koncernen ingår Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder, GöteborgsLokaler, Störningsjouren, Framtiden Byggutveckling och Egnahemsbolaget.


Nina Jacobsson Stålheim, Utvecklingschef ekologisk hållbarhet

Hållbar Teknik

Partnerlogo

Hållbar Teknik ger vi nytt liv till befintligt golvmaterial och skapar en oöverträfflig slittålighet som står emot genomnötning. Perfekt för livliga offentliga ytor med ett stort antal passager. Vi täcker hela Sverige med våra egna golvtekniker och jobbar uteslutande med vår förstärkta golvlack – tillverkad i Sverige. Att renovera och förlänga användandet av det befintliga golvet är 100% återbruk och resulterar i ca 90% lägre klimatavtryck i jämförelse med att lägga in nytt material (ca 10kg CO2/m2).


Andreas Bodén, VD, grundare

Rekomo

Partnerlogo

Sedan 1992 har Rekomo varit pionjärer inom inredning av kontor med återbrukade möbler. Genom att sälja, hyra ut och köpa begagnade kontorsmöbler över hela Sverige, bidrar Rekomo till en mer hållbar framtid utan att kompromissa med kvalitet eller design. Idag har vi kunder i hela landet, och butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Verksamheten omsätter årligen 150 miljoner kronor, och säljer i snitt 10 tusen kompletta arbetsplatser varje år. Med ett stort utbud av högkvalitativa möbler från erkända märken, står vi stolt som branschledande inom återanvänd kontorsinredning. Genom att inspirera våra kunder till att tänka andrahand i första hand bidrar vi till att minska samhällets klimatmässiga fotavtryck samtidigt som vi sänker kostnader.


Jonas Åström, vd

Göteborg Energi

Partnerlogo

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar. Vi driver på omställningen så att Göteborg får de smarta och hållbara lösningar inom energi och stadsfiber som framtiden kräver. Det handlar om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar för boende, företag och transporter. Utmaningarna är många och för att nå ett hållbart samhälle behöver vi jobba ihop. Med våra kunder, våra ägare och våra samarbetspartners.


Eric Zinn, hållbarhetschef

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 23 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners: