Image
Imorgon fredag stänger anmälan till Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Under dagen lyssnar du till ett stort antal intressanta, inspirerande och lärorika föredrag samtidigt som du får möjligheter att knyta nya värdefulla kontakter.
Imorgon fredag stänger anmälan till Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Under dagen lyssnar du till ett stort antal intressanta, inspirerande och lärorika föredrag samtidigt som du får möjligheter att knyta nya värdefulla kontakter.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Imorgon stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Nästa torsdag, den 23 november, är det dags för den andra upplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Anmälan stänger i morgon fredag – säkra din plats nu!
Publicerad den 16 November 2023

Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Missa inte en av årets mest angelägna branschdagar – anmäl dig till Stora Hållbarhetsdagen här.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande. Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Rekomo, Framtiden, Sally R, Göteborg Energi, Planima, Mestro, KPMG och Hållbar Teknik. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 23 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Mer från Fastighetssverige