Image
Christina Nyman och Linda Kjällén står för två tunga analyser som inledning på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 23 november på Elite Park Avenue Hotel.
Christina Nyman och Linda Kjällén står för två tunga analyser som inledning på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 23 november på Elite Park Avenue Hotel.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Tunga analyser för klok navigation i snårig omvärld

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Den 23 november är det dags för den andra upplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Dagen inleds med två tunga analyser som ger dig full koll i en osäker omvärld.
Publicerad den 4 Oktober 2023

Den första analysen är Makroanalys – hur präglar hållbarhetsaspekten den nya ekonomin?
Matpriser, bränslepriser och energipriser. Allt känns av i de svenska hushållen. Har vi "råd" eller inte råd att tänka grönt i vår konsumtion? Och hur länge kommer Riksbanken fortsätta med räntehöjningarna?
För analysen står Christina Nyman, chefsekonom på Handelsbanken.

Därefter väntar programpunkten Analys – hur gröna är fastighetsinvesteringarna?
Miljö- och hållbarhetssatsningar är viktiga för varumärket och oftast finns det även ekonomiska incitament för ett hållbart företagande. Men hur ser de faktiska siffrorna ut? Betalar hyresgästerna mer för gröna lokaler? Och vilka segment behöver få bakläxa? Hur viktiga är egentligen certifieringarna – och avgör det värderingarna?
Håller i det föredraget gör Linda Kjällén, hållbarhetschef på CBRE.

Säkra din plats till årets mötesplats med 100 procent fokus på värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetssektorn – anmäl dig här.

Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Rekomo, Framtiden, Sally R, Planima, Mestro, Afry, KPMG och Hållbar Teknik. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 23 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Mer från Fastighetssverige