Image
Fredrik Tunberg.
Fredrik Tunberg.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Världens enklaste energibesparing

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Den 23 november är det dags för den andra upplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till en inspirerande föreläsning med den något spetsiga rubriken "Världens enklaste energibesparing. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 15 November 2023

I tider av energikris är effektivisering av fastigheter, vår tids största energianvändare globalt, ett måste. Men hur effektiviserar man fastigheter på absolut enklast sätt, och med störst påverkan på såväl den enskilda fastigheten som för människor och planeten? På Stora Hållbarhetsdagen GBG den 23 november lyfts problemet med föråldrade styrsystem och beteenden, och visas hur den enskilda fastigheten kan påverka både ekonomi, hälsa och klimat. Talare är Fredrik Tunberg, vd på Sally R.

Missa inte en av årets mest angelägna branschdagar – anmäl dig här.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande. Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Rekomo, Framtiden, Sally R, Göteborg Energi, Planima, Mestro, KPMG och Hållbar Teknik. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 23 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Mer från Fastighetssverige