Image
Erik Lavehall, Josefina Olling och Regina Svantesson diskuterar nyproduktionsläget på Stora Bostadsdagen Göteborg den 26 mars.
Erik Lavehall, Josefina Olling och Regina Svantesson diskuterar nyproduktionsläget på Stora Bostadsdagen Göteborg den 26 mars.

Stora Bostadsdagen Göteborg: Läget för nyproduktion

Stora Bostadsdagen Göteborg Nyproduktionsmarknaden diskuteras ingående på Stora Bostadsdagen Göteborg den 26 mars. Anmäl dig nu – på fredag stänger vårt BOKA TIDIGT-erbjudande.
Publicerad den 24 Februari 2020

Efter många år av uppgång bromsade marknaden för nyproducerade bostadsrätter och småhus in betänkligt under 2017. Göteborg klarade sig dock bättre än till exempel Stockholm. Hur ser ledande bostadsrättsutvecklare i Göteborgsregionen på marknadsläget, efterfrågan och betalningsviljan för närvarande?

En panel med Erik Lavehall, regionansvarig för fastighetsutveckling på Balder, Josefina Olling, marknads- och försäljningschef på JM och Regina Svantesson, försäljningschef nyproduktion på Bjurfors, diskuterar nyproduktionsmarknaden på Clarion Hotel Post den 26 mars.

Stora Bostadsdagen Göteborg är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter med fokus på Göteborgsregionen. Analyser och spaningar blandas med panelsamtal och intervjuer med branschens viktigaste spelare. Seminariet leds av moderator Karin Klingenstierna.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med nu på fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Göteborg 2024

Var: Clarion Hotel Draken, Göteborg

När: 16 maj, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15, samt branschmingel ca. 16 – 17).

Pris: 5995 kronor exkl. moms


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-70 78 24
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige