Image

Stora Bostadsdagen Göteborg - 16 maj 2024

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!

Torsdag 16 maj 2024

Det här är ett högaktuellt seminarium om bostäder och marknaden för bostadsfastigheter i Göteborgsregionen. Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.


Medverkande Stora Bostadsdagen Göteborg 2024

Jacob Karlsson

Jacob Karlsson

Jacob Karlsson är elitlöparen som fick karriären förstörd av en motocrossolycka - och istället gick all in i fastigheter. 2010 startade han K-Fastigheter - Jacob och Balder-Erik Selin gick in med en miljon var - som börsnoterades 2019 och som har ett börsvärde om nästan fem miljarder kronor. Jacob Karlsson är vd för K-Fastigheter sedan starten och äger cirka 35 procent av aktierna.
Robert Boije

Robert Boije

Robert Boije är chefsekonom på SBAB. Han är civilekonom och doktor i nationalekonomi och har tidigare arbetat som avdelningschef och chefsekonom på Riksrevisionen. Han har dessförinnan bland annat varit chefsekonom på Finansinspektionen, samhällspolitisk chef på Saco, chef för Makroanalysenheten på Finansdepartementet och chef för Utredningsenheten på Riksbanken.
Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.

Stora Bostadsdagen Göteborg 2024

Var: Clarion Hotel Draken, Göteborg

När: 16 maj, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15, samt branschmingel ca. 16 – 17).

Pris: 5995 kronor exkl. moms


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-70 78 24
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Film från tidigare event: