Image

Stora Bostadsdagen Göteborg - 26 Mars 2020

Torsdag 26 mars kl. 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Bostadsmarknaden har länge varit en säker hamn för fastighetsinvesterare. Samtidigt svajar nyproduktionsmarknaden betänkligt. Vad händer på den svenska och den göteborgska bostadsmarknaden? Det här seminariet ger dig svaren.


Datscha

Partnerlogo

Datscha AB är Sveriges ledande leverantör av webbaserade tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter på den svenska, finska och brittiska fastighetsmarknaden. Tjänsten innefattar information om fastigheter, hyresnivåer, fastighetsbestånd samt möjlighet till simulering av marknadsvärden. Datscha har över 1000 företagskunder, varav de flesta är verksamma i finans- eller fastighetsbranschen. Datscha ägs av Real Capital Analytics (RCA). www.datscha.se

Marcus Johansson, Oskar Björndahl och Emil Siedberg, Account Managers på Datscha.

CauseyWestling

Partnerlogo

CauseyWestling är skattebyrån som idag hjälper flera av Sveriges bostadsutvecklare att optimera sina investeringar, bl.a. genom att se till att inga momsavdrag går förlorade i nybyggnadsprojekt.

En proaktiv momshantering är av stor vikt för alla fastighetsbolag eftersom det bidrar till minskad tidsåtgång och minskade kostnader. Genom våra jurister och ingenjörer besitter vi dubbelkompetens inom såväl mervärdesskatterätt som byggteknik, vilket skapar en helhetsblick och förståelse för projekten som både gör momshanteringen lättskött och tillförlitlig.

CauseyWestling är en fullservicebyrå för alla skattefrågor avseende fastigheter. Genom proaktiv, kvalificerad rådgivning och digitala lösningar hittar vi värden som hjälper våra klienter att vårda sina investeringar på bästa tänkbara sätt.

Rasmus Robarth och Johanna Winger, momsrådgivare på CauseyWestling

Nya Boendet

Partnerlogo

Nya Boendet är en ny marknadsplattform för nyproducerade bostäder i samtliga boendeformer. Vi marknadsför alla bostäder lokalt i Sveriges största digitala medier för att nå bostadssökande. Visionen är att vara den självklara platsen för all nyproduktion.

Nya Boendet skapades ur ett behov och ett hål på marknaden. Det har i alla år saknats en egen marknadsplats för nyproducerade bostäder. Ett ställe som visar den fulla potentialen, de rätta nyckeltalen, rätt information, hjälp och rådgivning tillsammans med inspiration. Vi älskar nyproduktion och prioriterar den. Vi vill att du på Nya Boendet får en maximerad upplevelse när du söker efter ditt nya drömhem. Oavsett var i landet bostaden finns, oavsett boendeform så ska du kunna hitta allt samlat hos oss.

Vi startar i Stockholm och Uppsala på våra kunders begäran men innan året är slut blir vi rikstäckande. Om du saknar några bostadsprojekt i ditt område, kom tillbaka snart igen då det fylls på med nya varje vecka. Använd dig av Bostadsagenten för att bevaka ditt område så får du notis om när det dyker upp nya bostäder där.

Utöver att göra det enkelt för dig genom att alla nyproducerade bostäder finns samlade här vill vi ge dig mer. Vi har i bloggen olika teman som kan intressera dig, allt är kopplat till boendet men handlar om mer än att bara bo.

Monika Pirslin, Nya Boendet (Fotograf: Kimberly Hero)

Stora Bostadsdagen Göteborg 2020

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Drottningporten 3

När: 26 mars, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här senast 20 mars!

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen Göteborg är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se


Film från eventet 2019:


Partners: