Image
Padelsporten växer fort i Sverige. Elva banor byggs på Stallsikens handelsområde i Skövde.
Padelsporten växer fort i Sverige. Elva banor byggs på Stallsikens handelsområde i Skövde. Bild: PDL Center

Stor padel court till Stallsiken

Uthyrning G&K Blanks Fastigheter hyr ut 3 500 kvadratmeter till Padel Court Skövde i fastigheten Nicklet 2 på Stallsikens handelsområde. I samband med etableringen är fastigheten fullt uthyrd.
Publicerad den 30 Oktober 2020

– Som lokal entreprenör är det med stor glädje vi nu äntligen kan informera om att Skaraborgs och en av Västra Götalands största Padel- och nöjesarena, Padel Court Skövde, med totalt 11 banor, kommer etableras i en av Skövdes mest attraktiva lokaler på Stallsiken redan i början av nästa år, säger Jim Edgren, vd, Padel Court Skövde.

– Padel Court kommer vara en prestigelös anläggning med en familjär atmosfär och alltid välkomnande mötesplats för padelfantaster i alla åldrar, samt ett tydligt samarbete med det lokala näringslivet. Banorna och arenan kommer att hålla högsta kvalite men till alltid rimliga priser för våra besökare, avslutar Jim Edgren.

Hyresgästanpassningar påbörjas omgående i lokalen, som förväntas stå färdig i början av 2021 för Padel Court Skövde.
– Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera Padel Court Skövde som ny hyresgäst på Stallsiken, säger fastighetsbolagets Marknadsstrateg Linn Lechte och fortsätter: Detta är en yta på cirka 3 500 kvadratmeter som vi arbetat med att hitta rätt verksamhet till under en tid. I och med Padel Court Skövde har vi funnit något som kommer att komplettera övriga aktörer på ett mycket bra sätt.

G&K Blanks ägare och koncernchef Karl-Johan Blank kommenterar etableringen:
– Det känns mycket bra att en lokal entreprenör med stort engagemang väljer att satsa på detta fantastiska läge. Vi tror mycket på konceptet och att det i framtiden kommer att vara en bredare mix av upplevelser, handel och aktiviteter på våra handelsområden.

Som hyresgäster i fastigheten finns sedan tidigare Jula, Willys, och Elgiganten samt Lager 157, Stadium Outlet och Blomsterlandet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige