Image

Stockholmshem anställer tre personer

Karriär Stockholmshem förstärker nyproduktionsenheten med tre personer.
Publicerad den 17 April 2015

Malin Key, utbildad civilingenjör inom väg och vatten (bygg) vid Luleå Tekniska Högskola, har anställts som projektchef. Malin har tidigare erfarenhet från JM som projektledare och som konsult på Sweco Management med uppdrag åt bland annat Trafikkontoret, NCC Bostad och Veidekke bostad.

Mandana Nomani, utbildad byggnadsingenjör och med masterexamen inom arkitektur från KTH, har anställts som projektledare. Mandana har tidigare arbetat på Nyréns arkitektkontor, som projekteringsledare på NCC och senast som projektledare på Mum projektbyggarna.

Maria Holmström, med en magisterexamen i samhällsplanering har anställts som projektutvecklare. Hon kommer närmast från en tjänst som exploateringsledare vid AB Botkyrkabyggen. Tidigare har Maria arbetat som projektledare på Exploateringskontoret (Stockholm stad) och som handläggare vid dåvarande risk- och säkerhetsavdelningen på Länsstyrelsen i Stockholm.

Stockholmshem kommer att utöka nyproduktionsenheten ytterligare och söker nu en projektutvecklare och en projektchef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige