Image
Stendörren tecknar hyresavtal i nyproducerad logistikbyggnad.
Stendörren tecknar hyresavtal i nyproducerad logistikbyggnad. Bild: Stendörren

Stendörren tecknar hyresavtal i nyproducerad logistikbyggnad

Uthyrning Stendörren har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med gop Sverige AB avseende lokaler i en logistikbyggnad under uppförande på fastigheten Viby 19:66 i Brunna, Upplands-Bro. Lokalen omfattar cirka 2 700 kvadratmeter och anpassas för verksamheten. Inflyttning sker sommaren 2023.
Publicerad den 19 Augusti 2022

– Det är glädjande att gop Sverige AB valt att etablera sin verksamhet i vår första nyproduktion i området. Initialt startade vi projektet på spekulation och det här visar att vi bygger hållbara och flexibla lokaler som i slutfasen kan anpassas efter kundernas önskemål. Området har ett strategiskt läge och är sedan länge väletablerat. Det är tydligt att vi har ett starkt erbjudande och därför är det extra glädjande att vi snart står redo att kunna starta en andra etapp på fastigheten, säger Maria Jonsson, Utvecklingschef på Stendörren

– Vi har under en längre tid letat efter en ny anläggning som kan möta vår ökande marknad på ett så produktivt och effektivt sätt som möjligt. Vi är därför otroligt glada över att vi nu hittat en plats som uppfyller alla våra kriterier. Med nya, större lokaler och lagerutrymmen i Brunna tar vi ett stort steg framåt i vår pågående tillväxtresa. Anläggningen matchar våra expansionsplaner samtidigt som vi kan effektivisera våra flöden ytterligare och därmed bli en än mer konkurrenskraftig leverantör och partner till våra kunder. Utöver större utrymmen ser vi placeringen i Brunna som mycket fördelaktig, med snabba distributionsvägar till Stockholm, övriga Mälardalen och vidare ut i landet, säger Petra Carnbäck, CEO gop Sverige AB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

CBRE-profilerna: "Ryktet om handelns död är överdrivet"

Ekonomi/Finansiering City letar identitet och externområdena går som tåget. Omsättningen har krympt och företagen har slimmat organisationen – men vinsten är tillbaka. CBRE:s Bengt Axelsson och Oscar Sandén reder ut för Fastighetssveriges läsare vad som hände med butikerna i innerstaden från 2017, hur big box-områdena mår och hur handeln kommer att se ut – i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige