Image

Stendörren förlänger stort avtal

Uthyrning Stendörren har förlängt hyresavtalet med Silex Microsystems AB i Järfälla med 15 år. Det nya avtalet innebär en årshyra på cirka 15 miljoner kronor.
Publicerad den 23 Juni 2016
Stendörren förlänger i Järfälla. Bild: Stendörren
Stendörren förlänger i Järfälla.

Fastigheten i Järfälla är en specialfastighet med kontor och renrum för forskning och tillverkning av mikrochips som används till bland annat backsensorer i fordonsindustrin. I samband med förlängningen genomför Stendörren uppgradering av fastighetens tekniska installationer för 16 miljoner kronor.

- Att tillsammans med Stendörren investera i fastigheten för att långsiktigt säkra vår forskning och produktion i Sverige är mycket glädjande, säger Silex Microsystems grundare och CEO Edvard Kälvesten.

- Genom investeringarna i fastigheten erbjuds Silex Microsystems AB mer ändamålsenliga och representativa lokaler som anpassas för verksamhetens framtida behov. Vi är väldigt glada och stolta över att ett världsledande teknikföretag valt att fortsätta sitt långa samarbete med oss, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige