Image

Stena köper i London

Transaktioner Stena Fastigheter har, genom utlandsbolaget Stena Realty, förvärvat en kontorsfastighet om drygt 9 000 kvadratmeter i London.
Publicerad den 10 Augusti 2011
Christel Armstrong Darvik. Bild: Stena Fastigheter. Bild: Stena Fastigheter
Christel Armstrong Darvik. Bild: Stena Fastigheter.

Fastigheten, som är fullt uthyrd, ligger på 100 Leman Street.

- Vi har under en längre tid försökt förvärva fastigheter i London. Nu såg vi en möjlighet till en bra affär och vi bedömer att hyrorna är på väg upp i centrala London. I Sverige är det idag dyrt så därför är vår strategi att förvärva bra fastigheter i centrala lägen i Europa, säger Christel Armstrong Darvik, koncern-vd på Stena Fastigheter.

Rådgivare har varit Trinova Real Estate, London.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige