Image

Stena säljer och gör 30-procentig vinst på två år

Transaktioner Stena Realty säljer en av sina fyra fastigheter i centrala London. Stena köpte den för två år sedan och priset har nu stigit med 30 procent.
Publicerad den 8 Augusti 2014
Christel Armstrong Darvik Bild: Stena Fastigheter
Christel Armstrong Darvik

Fastigheten är en kontorsfastighet på Leman Street om totalt 9 200 kvadratmeter och såldes för 41 miljoner pund, motsvarande cirka 475 miljoner kronor.

- Vi fick ett bra bud på fastigheten som vi inte kunde tacka nej till, cirka 30 procent mer än vad vi gav för den för knappt två år sedan. London kommer alltid att vara en mer volatil marknad än Stockholm och vi kommer alltid att vara intresserade av att göra bra affärer här, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige