Image

Steen & Ström drar sig ur stort projekt

EKONOMI Byggandet av den nya stadsdelen Djurgården i Linköping har gått i stå. Det beror på att Steen & Ström har dragit sig ur.
Publicerad den 17 Februari 2009

Satsningen på stadsdelen Djurgården i Linköping presenterades för några år sedan. Det ska bli 3 000 till 5 000 nya lägenheter och ett stort affärscentrum till en kostnad av uppemot 700 miljoner kronor.

Men nu när Steen & Ström har dragit sig ur skakar hela projektet.

– Det gör att vi inte kan börja som vi tänkt, att bygga ut området kring det här affärscentrumet. Dom 1 700 lägenheter, torg och så vidare som man hade tänkt att bygga kan man inte bygga nu, säger Michael Porath projektledare på Linköpings kommun till SR Östergötland.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: De köpte och sålde mest under första kvartalet 2024

Lista Islossning? Finansiell tjäle som börjar gå ur jorden? Botten nådd? Kanske – men en ovanligt stor andel av de börsnoterade bolagen nollar i både i förvärvs- och avyttringskolumnen i första kvartalets rapport. Vilka bolag som ligger i toppen? Här är listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige