Image

Spann om Akelius jätteköp i Castellum

Bolag I torsdags förra veckan köpte Akelius 40 miljoner aktier i Castellum av M2 Asset Management för 4,6 miljarder kronor, en affär som motsvarar 12,2 procent av det totala antalet aktier i Castellum. Transaktionen gör Akelius till största ägare i Castellum samtidigt som försäljningen gör att Rutger Arnhult minskar sitt ägande till 6,1 procent och blir näst största ägare. För Fastighetssverige berättar Akelius vd Ralf Spann om tankarna bakom det stora köpet och hur ambitionen ser ut med innehavet.
Publicerad den 10 Oktober 2022
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige