Image

Snabbväxande asiatisk kedja kommer till Skåne

Uthyrning Restaurangkedjan Beijing 8 öppnar på Söder i Helsingborg.
Publicerad den 23 Oktober 2018
Annons
Image
Beijing 8 öppnar på Söder i Helsingborg. Bild: Beijing8
Beijing 8 öppnar på Söder i Helsingborg.

Beijing 8 har ett unikt dumplings- och tekoncept som kombinerar det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande.

– Våra egna smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror och våra ekologiska isteer brygger vi på teblad direkt från Kina. Vi erbjuder många olika smaker som passar perfekt för att dela. Vår förhoppning är att våra restauranger ska bli en mötesplats där man vill umgås med sina vänner och familj. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna och värnar om hur maten är framtagen. All vår kyckling är till exempel från ekologiska gårdar, säger Therese Wrangdahl, marknadschef på Beijing 8.

Helsingborg är den första staden i Skåne att etablera sig i.

– Beijing 8 har under den senaste året ökat sin närvaro i Skåne med sitt koncept på matvarukedjorna. Idag hittar du våra dumpling, te, såser, dressingar och ångkorgar i över 20 matbutiker runt om i Skåne. Valet att öppna en restaurang i Helsingborg var därför helt naturligt, säger Pablo Jorda, driftschef på Beijing 8.

– Kombinationen av snabb och hälsosam mat med ekologiska råvaror finns det inte mycket av i de södra delarna av centrala Helsingborg. Vi är därför extra glada att Beijing 8 öppnar hos oss. En kompletterande mix är helt avgörande för att skapa ett levande och dynamiskt Söder, säger Alexandra Werder Hallonkvist, centrumledare för Söder på Jefast.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY