Image
SLP tecknar femårigt hyresavtal i Helsingborg.
SLP tecknar femårigt hyresavtal i Helsingborg. Bild: SLP

SLP tecknar femårigt hyresavtal i Helsingborg

Uthyrning SLP har tecknat ett femårigt hyresavtal med inTime Express AB.
Publicerad den 27 Januari 2023

Hyresgästen kommer att flytta in i SLP:s fastighet Briljanten 4 i Helsingborg som förvärvades i december. Lokalen var då uppsagd och blir vakant siste februari. inTime tillträder lokalen omfattande ca 1 360 kvadratmeter den 1 augusti 2023. Årshyran uppgår till ca 1,3 miljoner kronor och är fullt indexerad.

– Vi startade verksamheten i Tyskland 1987 och idag finns inTime Express med egen verksamhet och 500 medarbetare i tolv länder och vi har ett starkt nätverk för transporter och logistikverksamhet. Vår verksamhet i Helsingborg utvecklas bra och vi ser fram emot att flytta in i större och moderna lokaler, säger Hanspeter Fischer, vd på inTime Express.

– Vi är glada över att inTime Express valt att flytta in i en av oss nyligen förvärvad fastighet. Fastigheten som ligger i Helsingborgs logistikläge Väla Södra, i knutpunkten mellan E4/E6 och E20, har ett utmärkt läge för ett transportbolag, säger Peter Strand, vd på SLP.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige