Image
SLP köper i Jönköping.
SLP köper i Jönköping. Bild: SLP

SLP expanderar – köper i Jönköping

Transaktioner Swedish Logistic Property har idag förvärvat och tillträtt en modern logistikanläggning i Jönköping. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 6 000 kvadratmeter och är fullt uthyrd till hyresgästen Alfa Quality Moving. Säljare är Ätteläggen Invest, som är ett närstående företag till hyresgästen.
Publicerad den 18 Mars 2021

I samband med transaktionen träffar Alfa Quality Moving och SLP ett nytt tioårigt hyresavtal. Fastigheten är belägen i direkt anslutning till E4:an och har ett utmärkt logistik- och skyltläge. Transaktionen görs i bolagsform.
– Fastigheten har en modern byggnad och är perfekt belägen i ett av SLP:s prioriterade geografiska lägen. Vi är glada över att genom transaktionen kunna lägga till ännu en attraktiv fastighet till vårt bestånd. Det är en region vi gärna fortsätter att expandera i, säger Peter Strand, vd för SLP.

Hyresgästen Alfa Quality Moving är den största skandinaviska leverantören av mobility- och uppdragstjänster och erbjuder tjänster kopplat till Immigration och Visa, Relocation, Mobility och Internationell flytt.
– Det är extra roligt att SLP lyckas göra ännu en "sale-and-lease-back"-affär. Det betyder mycket att få förtroende att bli hyresvärd till Alfa Quality Moving. Vi lyckas med den här typen av affärer genom att vi nu kan visa ett flertal tidigare lyckade case där vi har bidragit med vår erfarenhet i samband med att hyresgäster vill renodla sin affär, säger Peter Strand.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY