Image
Viktoria Wöhl.
Viktoria Wöhl. Bild: SLP

SLP anställer miljö- och hållbarhetsansvarig

Karriär SLP har anställt Viktoria Wöhl som ansvarig för bolagets miljö- och hållbarhetsarbete. Hon börjar sin nya tjänst den 25 april 2022 och kommer att fokusera på SLP:s miljöarbete, certifiering av byggnader och energibesparande projekt.
Publicerad den 14 Februari 2022

Hållbarhetsarbetet är en integrerad del av SLP:s verksamhet och i den nya funktionen som miljö- och hållbarhetsansvarig kommer Viktoria Wöhl att bidra till att samordna och leda bolagets initiativ inom miljöområdet.
– Viktoria Wöhl blir en nyckelperson för att SLP ska nå sina mål som inkluderar att miljöcertifiera minst halva fastighets­beståndet till 2025. Våra hyresgäster ska känna sig trygga i att SLP tillhandhåller miljöanpassade och energioptimerade byggnader, kommenterar Peter Strand, vd på SLP.

Viktoria Wöhl kommer att utgå från SLP:s kontor i Malmö. Hon har en bred erfarenhet av hållbarhetsfrågor, senast som hållbarhetsansvarig på Slättö Förvaltning AB och dessförinnan SkiStar AB. Viktoria har kandidatexamen ekonomi – inriktning finansiering från Lunds universitet.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige