Image
Fredrik Thorén.
Fredrik Thorén. Bild: Slättö

Slättö rekryterar Fredrik Thorén

Bolag Slättö rekryterar Fredrik Thorén som Director, Finance. Fredrik Thorén är rekryterade för att att spela en nyckelroll i att hjälpa till att förverkliga de affärsmöjligheter Slättö fortsätter att skapa i Sverige, Finland och i hela Norden.
Publicerad den 8 Mars 2023

Fredrik Thorén har en lång erfarenhet av fastighetsfinansiering. Han kommer till företaget från en position på Nordea som chef för Business Banking Unit Real Estate i Sverige, där han var ansvarig för enhetens hela finansiering av kommersiella fastigheter. Fredrik Thorén har haft flera roller på Nordea (2009-2022) inklusive i Nordea Markets, Corporate and Institutions-gruppen. I sin nya roll kommer Fredrik Thorén att ytterligare stärka Slättös finansieringsteam och hjälpa byrån att fortsätta driva prestation och tillväxt.
– Slättö hade ett starkt 2022 trots en utmanande makromiljö. Vi har avslutat transaktioner för ett totalt värde av 3,5 miljarder kronor, med goda resultat över Slättös fonder. Vi ser en ökande mängd attraktiva affärer på marknaden och är mycket glada över att välkomna Fredrik till vårt team för att stödja tillväxt. Med sin bakgrund kommer Fredrik att komplettera Slättös starka finansieringsteam och hjälpa till att realisera de affärsmöjligheter som byrån kommer att fortsätta att generera över fastighetsteman, säger Jonas Andersson, Deputy Managing Partner på Slättö.
– Efter att ha följt Slättö i flera år är jag väldigt glad och tacksam över möjligheten att vara med i laget. Då framgångsrik finansiering även fortsättningsvis kommer att vara avgörande hoppas jag kunna bidra med min bakgrund och erfarenhet som ett tillskott till det starka Slättö-laget. Jag ser mycket fram emot att få vara en del av byråns framtida utveckling och tillväxt, säger Fredrik Thorén.

Fredrik Thorén började sin nya tjänst den 1 mars 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige